'Οραμα Συλλόγου

Μήνυμα Προέδρου

Οραμα μας είναι ένας δυναμικός και εξωστρεφής σύλλογος, που θα προσφέρει με τις δράσεις του στα μέλη, αλλά και στην κοινωνία.


Δίνουμε έμφαση στην ανανέωση και ενδυνάμωση του Συλλόγου με ενσωμάτωση Όλων των συναποφοίτων μας, με την ενεργή συμμετοχή των νέων γενιών αποφοίτων καθώς και στο άνοιγμα του στην Κοινωνία και στην δημιουργία επαγγελματικής και κοινωνικής δικτύωσης των μελών μέσω διοργάνωσης επαγγελματικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Στόχος μας στο νέο ΔΣ, ένα σχέδιο δράσης για την επόμενη διετία με το οποίο να εξειδικεύονται οι παραπάνω επιδιώξεις-στόχοι και να το υλοποιήσουμε αποσκοπώντας στην μέγιστη συμμετοχή και κινητοποίηση όλων των μελών.

 

Στα πλαίσια αυτά, έχουμε ήδη προγραμματίσει εκδηλώσεις, εκπαιδευτικού, κοινωνικού, αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που θα μας δώσουν και την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. 

 

Η αρχή γίνεται με τα Pint of Science, ακολουθεί η εκδήλωση που διοργανώνεται απο το Business School με κύριο ομιλητή τον Dean Francesco Veloso και το Summer Party που διοργανώνουμε στις 21/6.

 

Έχουν συζητηθεί στο ΔΣ και προγραμματίζονται μεταξύ άλλων Masterclass με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη, διοργάνωση συμμετοχής μας με ομάδα στον Μαραθώνιο, Christmas Party, η παραδοσιακή κοπή πίτας σε συνεργασία με σύλλογο αποφοίτων άλλου Πανεπιστημίου κλπ. 

 

Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις κάθε μέλους για νέες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με στόχο βέβαια το ενδιαφέρον και την μαζική συμμετοχή όλων μας.

Καθ. Κωνσταντίνος Αραβώσης
Πρόεδρος